Smażone pierożki gyoza z kurczakiem, sezamem, szczypiorkiem i sosem Kobe.
Shio - Tare shio, olej krewetkowy, karkówka chashu, cebula dymka, cebula czerwona, por, rzodkiewka, płatki ostrej papryki gohugaro, jajko ajitsuke.
Futomak węgorz w tempurze- Węgorz w tempurze, ogórek, tamago, kampyo, sałata, sos Kabayaki, sezam.
Futomak w arkuszu sojowym - Łosoś, krewetka z tempury, serek Philadelphia, mango, ogórek.
Uramak łosoś pieczony- łosoś pieczony, kampyo, ogórek, awokado, sos Kabayaki,migdały
Futomak z grilowanym łososiem Futomak z krewetką w tempurze Hosomak kanpyo
Gotowane pierożki gyoza z wieprzowiną, sezamem, szczypiorkiem i sosem Ponzu. 5 szt.
Smażone pierożki gyoza z kaczką, sezamem, szczypiorkiem i sosem Kobe. 5 szt.
Smażone pierożki gyoza z warzywami, sezamem, szczypiorkiem i sosem Kobe. 5 szt.
Sajgonki z warzywami i sosem sweet chili. 5 szt.
Krewetki w tempurze z sosem Kobe. 5/ 10 szt.
Frytki z batatów z kimchi, sosem serowym, srirachą i sezamem.
Polędwica wołowa podana na goma wakame. 6 szt.
Zupa miso z tofu.
Zupa miso z łososiem.
Zupa miso z owocami morza.
Zupa Tom Yum z krewetkami, cukinią, groszkiem cukrowym, grzybami słomianymi i mleczkiem kokosowym.
Zupa Tom Kha z krewetkami, kurczakiem, cukinią, boczniakami, cebulą, groszkiem cukrowym i mleczkiem kokosowym.
Miska tatara z łososia, podana na awokado z ikurą.
Miska tatara z tuńczyka podana na awokado z kizami wasabi.
Futomaki z tatarem z łososia.
Futomaki z tatarem z tuńczyka.
tuńczyk
dorada
węgorz
przegrzebki
ośmiornica
łosoś
kalmar
krewetka
awokado
inari
łosoś, majonez, sansho
tuńczyk, sos Kobe, sichimi togarashi
węgorz, sos Kabayaki
krewetka w tempurze, sos Kobe, sichimi togarashi
łosoś
tuńczyk
dorada
krewetka
awokado
ogórek
tykwa
rzepa
tofu marynowane
Łosoś, serek Philadelphia, ogórek, sałata, awokado.
Krewetka w tempurze, sos Kobe, oshinko, kanpyo, por, ogórek, sałata, awokado.
Grillowany łosoś, majonez, ogórek, kanpyo, sałata, awokado, sos Kabayaki, karmelizowane migdały.
Tatar z łososia na ostro, krewetka w tempurze, ogórek, szczypiorek, awokado, sałata, kanpyo, por, sos Kobe.
Grillowana ośmiornica, majonez, pesto bazyliowe, suszony pomidor, ogórek, rukola, awokado, kanpyo, por, pistacje.
Kalmar w panko, sos Kobe, ogórek, chili, rukola, szczypiorek, por, awokado, oshinko.
Tatar z małży Św. Jakuba w tempurze, por, sos Kobe.
Tuńczyk, majonez wasabi, por, szczypiorek, oshinko, ogórek, sałata.
Tofu w tempurze, sos Kobe, oshinko, ogórek, sałata, kanpyo, por, awokado.
Łosoś, sos Kobe, ogórek, kanpyo, oshinko, szczypiorek, krewetka z tempury, por, sezam.
Karmelizowana pomarańcza: węgorz w tempurze, łosoś, majonez, kanpyo, ogórek, serek Philadelphia, karmelizowane migdały.
Łosoś, serek Philadelphia, ogórek, sałata, awokado, ikura.
Węgorz, krewetka w tempurze, kanpyo, ogórek, awokado, rukola, , sos Kabayaki, prażone orzechy nerkowca.
Opalany łosoś, węgorz, ogórek, kanpyo, awokado, sos Kabayaki, sos Kobe, prażone nerkowce, ikura.
Łosoś w tempurze, mango, łosoś, sos Kabayaki, sezam, awokado.
Selekcja warzyw, zawinięte awokado, sos malinowy, karmelizowane migdały.
Dorada, łosoś, tuńczyk, majonez, ogórek, por, szczypiorek, rukola, awokado, tobiko.
Polędwica wołowa, warzywa w tempurze, sos Kobe, nitki chili.
Opalana dorada, serek Philadelphia, ogórek, rukola, awokado, kanpyo, karmelizowane migdały.
Futomaki SAKE 6 szt. Nigiri SAKE 2 szt. Hosomaki KYURI 6 szt.
Futomaki EBI TEMPURA 6 szt. Futomaki YAKIMASHITA SAKE 6 szt. Futomaki SAKE 6 szt. Uramaki ABURI SAKE 5 szt.
Futomaki MAGURO 6 szt. Hosomaki OSHINKO 6 szt. Uramaki ABURI TAI 5 szt. Futomaki HOTATE TATARU 6 szt. Uramaki KIN SAKE 5 szt.
Futomaki YAKIMASHITA TAKO 6 szt. Futomaki EBI SAKE 6 szt. Uramaki ABURI SAKE 5 szt. Uramaki NIJI 5 szt. Hosomaki SAKE 6 szt. Hosomaki MAGURO 6 szt.
Futomaki SAKE 6 szt. Futomaki IKA PANKO 6 szt. Futomaki YAKIMASHITA TAKO 6 szt. Futomaki MAGURO 6 szt. Uramaki GYU TATAKI 5 szt. Uramaki SAKE TEMPURA 5 szt. Uramaki DRAGON 5 szt. Uramaki NIJI 5 szt. Nigiri MAGURO 2 szt. Nigiri SAKE 2 szt. Hosomaki KYURI 6 szt. Hosomaki KANPYO 6 szt
Tare shoyu, olej cebulowy, boczek chashu, cebula dymka, grzybki shiitake, pędy bambusa, pak choi, jajko ajitsuke.
Tare spicy, olej chili, prażona cebulka, kurczak Generała Tso, kukurydza na maśle ze szczypiorkiem i czosnkiem, cebula dymka, por, jajko ajitsuke.
Tare wege miso, olej szczypiorkowy, boczniak w panko, szczypiorek, rzodkiewka, pak choy, plastry pomidora, blanszowany groszek cukrowy, sezam.
Tare yuzu, olej krewetkowy, olej cebulowy, krewetki, kalmar, omułki, cebula dymka, pak choi, sezam, limonka, nitki chili, korzeń lotosu, jajko ajitsuke.
Tare miso, olej cebulowy, mielona wieprzowina z papryką, 2 plastry pomidora, cebula dymka, kukurydza na maśle ze szczypiorkiem i czosnkiem, czerwona cebula, sezam, jajko ajitsuke.
Tare kimchi, olej chili, boczek chashu, dymka, czerwona cebula, kimchi, groszek cukrowy, rzodkiewka, jajko ajitsuke.
Makaron gryczany z krewetkami smażonymi na maśle czosnkowym.
Makaron udon z owocami morza. Krewetka, kalmar, masło chili, cukinia, marchewka, papryka, bakłażan, szczypiorek, prażone orzechy nerkowca, sezam.
Wegetariański makaron udon. Masło miso, cukinia, marchewka, papryka, bakłażan, boczniak, ser halloumi, szczypiorek, prażone orzechy nerkowca, sezam.
Makaron udon z kurczakiem. Kurczak, masło czosnkowe, cukinia, marchewka, papryka, bakłażan, szczypiorek, prażone orzechy nerkowca, sezam.
Smażone pierożki gyoza z jabłkiem i cynamonem.
Grillowany Łosoś podawany na ryżu, polany sosem Kabayaki, obsypany orzechami nerkowca.
Futomaki w omlecie z bananem w tempurze i selekcją owoców.
Godziny pracy